Groep 1/2b

Welkom bij groep 1/2b van juf Vera. Om aan ouders te laten zien wat we doen, maken we regelmatig foto's. Hieronder vindt u nieuwsberichten en foto’s uit de groep. 
(Om de leerkracht te mailen kunt u op de groen gekleurde naam klikken.)
 

Nieuwsberichten

Thema 'Sprookjesland'

Het vierde thema van dit jaar heet ‘Sprookjesland’. Wie kent er geen sprookjes? Die spannende, mooie grappige of verdrietige verhalen waarin fantasiefiguren allerlei avonturen beleven. Kinderen zijn dol op sprookjes. Met deze verhalen belanden kinderen in een heel andere wereld: in Sprookjesland.
Lees meer »

Thema 'AU'

Na de kerstvakantie beginnen we weer met een nieuw thema in de klas. Het thema heet dit keer: Au! 
Lees meer »

Thema 'Wij vieren feest'

De feestdagen komen er weer aan en uiteraard besteden we hier ook aandacht aan in de klas. De komende periode gaan wij in de klas spelen en werken rondom het thema ‘Wij vieren Sinterklaas/Kerstmis. Vanuit onze methode Ik&Ko gebruiken wij het thema ‘Speel je mee?’ als inspiratiebron voor lesactiviteiten.
Lees meer »

Thema - Waar is...?

Het volgende thema van dit schooljaar heet 'Waar is...?' en gaat over een zoektocht in de herfst. De dieren in het bos gaan eten verzamelen, Ko gaat verhuizen en kleine uil is mama kwijt.
Lees meer »

Thema - Kinderboekenweek: vriendschap

De 64ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van 3 t/m 14 oktober 2018. Het thema van de Kinderboekenweek van 2018 is Vriendschap en het motto is Kom erbij!
Lees meer »

Thema - Bij mij thuis

Het eerste thema van dit schooljaar is 'Bij mij thuis'.  Tijdens die thema gaan wij van alles leren over verschillende soorten huizen, bekijken wij ons eigen huis en diens kamers en ervaren wij de verschillen tussen families.
Lees meer »

Tweede schoolweek

De tweede schoolweek is ook alweer voorbij. De oriëntatiefase is grotendeels afgerond en wij kennen elkaar nu best goed.
Lees meer »

Eerste schoolweek

De zomervakantie ligt alweer achter ons en het nieuwe schooljaar is begonnen. Welkom in groep 1/2B!
Lees meer »